Mukaan purjehdukselle

Seikkailu odottaa! Hae mukaan The Tall Ships Races -purjehdukselle! 

The Tall Ships Races 2024 -tapahtuma tarjoaa 15-25-vuotiaille nuorille mahdollisuuden kokea ainutlaatuinen purjehdusseikkailu heinäkuussa 2024! 

Huomaathan, että paikat nuorisopurjehdukselle on suunnattu ensisijaisesti helsinkiläisille nuorille. Mikäli asut jollakin muulla paikkakunnalla ja haet mukaan, olemme sinuun erikseen yhteydessä. Tällä hetkellä haemme nuoria erityisesti Helsinki-Tallinna-reitille.

The Tall Ships Races kokoaa yhteen purjelaivamiehistöt ympäri maailmaa, ja näiden miehistöjen mukaan juuri sinun on mahdollisuus päästä mukaan nuorisopurjehtijana eli trainee-osallistujana.

Et tarvitse aiempaa purjehduskokemusta lähteäksesi mukaan purjehtimaan, sillä innokas ja ennakkoluuloton asenne, motivaatio uusien asioiden oppimiseen ja tiimityön tekemiseen riittää. Hakeaksesi mukaan tarvitset voimassaolevan passin tai henkilökortin. Alle 18-vuotiailta tarvitaan myös huoltajan suostumus. Liikuntarajoitteet eivät ole este hakemiselle. Mahdolliset rajoitteet on hyvä tuoda hakemuksessa esiin, jotta hakija pystytään sijoittamaan parhaalle mahdolliselle alukselle rajoitteet huomioiden. 

Voit hakea mukaan kahdelle eri reitille: Liettuan Klaipeidasta Helsinkiin tai Helsingistä Tallinnaan. Klaipedan ja Helsingin välinen reitti on ensimmäinen kilpailuosuus eli legi, ja Helsingin ja Tallinnan välinen Cruise in company-purjehdus, jossa ei kilpailla.

Purjehdusajankohdat:
29.6.-6.7.2024 (7 vrk) Klaipeda-Helsinki
6.7.-13.7.2024 (7 vrk) Helsinki-Tallinna

Osallistuminen purjehdukselle sisältää alusmaksun, täyden ylläpidon, ateriat ja ohjelman sekä merellä että maissa sekä myös matkat lähtö- tai paluusatamaan (Helsingistä Klaipedaan tai Tallinnasta Helsinkiin). Helsinki vastaa purjehdusten kuluista mutta osallistumisen omavastuuhinta on 500 euroa/osallistuja.

Matkat Helsingistä Klaipedaan ja Tallinnasta Helsinkiin tehdään vastuullisesti laiva- ja bussiyhteyksiä hyödyntäen. 

Jäikö kysyttävää? Olethan yhteydessä
trainees@eventshelsinki.fi