Bli trainee

Äventyret väntar! Ansök nu om plats på the Tall Ships Races-seglatsen!

Traineeplatserna i Helsingfors-tävlingen är nu fyllda, men om du fortfarande är sugen på att delta:

– kolla Windseekers webbplats för att se vilka fartyg som fortfarande har äventyr tillgängliga: https://www.windseeker.org/the-tall-ships-races-2024/

– ytterligare information om hur du kan delta finns också på tävlingens huvudorganisations webbplats: https://sailtraininginternational.org/sailonboard/

– du kan också fråga om traineeplatser genom att direkt kontakta de tävlande fartygen – vi kan också hjälpa vid behov på trainees@eventshelsinki.fi

——————————————————–

The Tall Ships Races Helsingfors 2024 ger unga mellan 15 och 25 år möjligheten att uppleva ett unikt seglingsäventyr i juli 2024!

The Tall Ships Races samlar segelbesättningarna från hela världen, och det är just du som har möjlighet att delta som en ungdomsseglare eller trainee.

Du behöver ingen tidigare seglingserfarenhet för att delta i seglatsen, en entusiastisk och fördomsfri inställning och motivation att lära sig nya saker och jobba i team räcker. För att söka behöver du ett giltigt pass eller ID-kort samt reseförsäkring. Sökande under 18 år behöver också vårdnadshavarens samtycke. Fysiska begränsningar är inte ett hinder för ansökan, eventuella begränsningar bör framgå i ansökan så att sökanden kan placeras på det bästa möjliga fartyget med hänsyn till begränsningarna.

Du kan välja mellan två olika sträckor: från Klaipeda i Litauen till Helsingfors eller från Helsingfors till Tallinn. Sträckan mellan Klaipeda och Helsingfors är den första tävlingssträckan (eller ett leg) och sträckan mellan Helsingfors och Tallinn ett Cruise-in- company-leg, där det inte tävlas.

Seglingsdatum:
29.6.–6.7.2024 (7 dygn) Klaipeda-Helsingfors
6.7.–13.7.2024 (7 dygn) Helsingfors–Tallinn

Deltagandet inkluderar fartygskostnader, full logi och underhåll, måltider och program på havet och på land samt även resor till avrese- eller destinationshamnen (från Helsingfors till Klaipeda eller från Tallinn till Helsingfors). Helsingfors står för seglatsernas kostnader men deltagandets självrisk är 500 € / deltagare. 

Resorna från Helsingfors till Klaipeda och från Tallinn till Helsingfors görs miljövänligt med båt- och bussförbindelser.

Anmäl dig genom länken nedan och förbered dig för ditt livs äventyr!

Finns det några frågor kvar? Kontakta oss på