Kumppanit

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo. Sanoman mediat tavoittavat päivittäin lähes kaikki suomalaiset niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin.

Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Yrityksellä on Euroopassa 287 toimipistettä yhdeksässä maassa. Ramirent Finland Oy on Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 60 vuokraamon verkostollaan ja yli 500 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin.

Stopteltat tarjoaa tapahtumateltat ja kalusteet yli 20-vuoden kokemuksella, ammattitaitolla ja intohimolla. Telttavuokraamosta löytyy kokonaisvaltaiset ratkaisut kaikenlaisiin tapahtumiin: tapahtumateltta, pop-up teltta, kalusteet, esiintymislavat sekä katsomot. Ratkaisut toimitetaan kuljetettuna, pystytettynä, kalustettuna sekä purettuna – luotettavasti haluamallasi tavalla ja sovittuna ajankohtana!

Helsingin Satama on yksi Euroopan vilkkaimmista matkustajasatamista ja Suomen ulkomaankaupan väylä maailmanmarkkinoille. Helsingin Satama luo sujuvat puitteet merimatkailulle Tallinnaan, Tukholmaan ja Travemündeen. Tavaraliikenteessä Helsingin Satama on Suomen johtava ulkomaanliikenteen yleissatama. Palvelemme Helsingin seudun ja koko Suomen elinkeinoelämää ja hyvinvointia.

Me autamme tekemään sinun maailmastasi turvallisemman.Tarjoamme monipuolisia, laadukkaita ja oikein mitoitettuja turvallisuuspalveluja sekä -teknologiaratkaisuja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille ja kuluttajille. Lentokentistä kotitalouksiin ja kauppakeskuksista festivaaleihin. Meitä turvallisuuden ammattilaisia on Suomessa noin 4 500 ja toimimme valtakunnallisesti yli 100 paikkakunnalla

Grano on suomalainen monitoimialayhtiö. Toteutamme vastuullisesti parhaat ratkaisut erilaisille pinnoille, jotka maksimoivat asiakkaidemme viestien vaikuttavuuden tuloksekkaasti. Oli kyse painotöistä tai digitaalisesta pinnasta. Ainutlaatuinen osaajayhteisömme hallitsee huipputeknologian ja taitaa käsityötaidon. Koko tuotantomme on Suomessa ja työllistämme noin 900 ammattilaista pääkaupunkiseudulta Lappiin.