Kumppanit

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo. Sanoman mediat tavoittavat päivittäin lähes kaikki suomalaiset niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin.

Kia on globaali autonvalmistaja, joka haluaa tarjota kaikille mahdollisuuden liikkua vastuullisesti. Kia tähtää olemaan yksi autoalan vastuullisimmista brändeistä ja osana tätä valmistaja toimii myös mertensuojelun (The Ocean Cleanup) parissa. Ympäristöarvot näkyvät jo tämän päivän autoissa, joiden valmistuksessa sekä materiaalivalinnoissa korostuvat vastuullisuus ja kierrätysmateriaalit. Vuonna 2023 Kia oli Suomessa viidenneksi suosituin henkilöautomerkki 7,7 prosentin markkinaosuudella.

John Nurmisen Säätiö – Pelastamassa Itämerta
Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiön hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä, kuten rehevöitymistä ja luontokatoa. Säätiö on myös palkittu tiedon välittäjä ja merellisen kulttuurisisällön tuottaja. Vahvistamme ihmisen suhdetta mereen. Työtä ohjaavat tulokset ja vaikuttavuus. Säätiön toimintaa rahoitetaan pääosin lahjoituksilla ja avustuksilla. www.johnnurmisensaatio.fi

Ramirent on Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Yrityksellä on Euroopassa 287 toimipistettä yhdeksässä maassa. Ramirent Finland Oy on Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 60 vuokraamon verkostollaan ja yli 500 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin.

Stopteltat tarjoaa tapahtumateltat ja kalusteet yli 20-vuoden kokemuksella, ammattitaitolla ja intohimolla. Telttavuokraamosta löytyy kokonaisvaltaiset ratkaisut kaikenlaisiin tapahtumiin: tapahtumateltta, pop-up teltta, kalusteet, esiintymislavat sekä katsomot. Ratkaisut toimitetaan kuljetettuna, pystytettynä, kalustettuna sekä purettuna – luotettavasti haluamallasi tavalla ja sovittuna ajankohtana!

Helsingin Satama on yksi Euroopan vilkkaimmista matkustajasatamista ja Suomen ulkomaankaupan väylä maailmanmarkkinoille. Helsingin Satama luo sujuvat puitteet merimatkailulle Tallinnaan, Tukholmaan ja Travemündeen. Tavaraliikenteessä Helsingin Satama on Suomen johtava ulkomaanliikenteen yleissatama. Palvelemme Helsingin seudun ja koko Suomen elinkeinoelämää ja hyvinvointia.

Me autamme tekemään sinun maailmastasi turvallisemman.Tarjoamme monipuolisia, laadukkaita ja oikein mitoitettuja turvallisuuspalveluja sekä -teknologiaratkaisuja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille ja kuluttajille. Lentokentistä kotitalouksiin ja kauppakeskuksista festivaaleihin. Meitä turvallisuuden ammattilaisia on Suomessa noin 4 500 ja toimimme valtakunnallisesti yli 100 paikkakunnalla

Grano on suomalainen monitoimialayhtiö. Toteutamme vastuullisesti parhaat ratkaisut erilaisille pinnoille, jotka maksimoivat asiakkaidemme viestien vaikuttavuuden tuloksekkaasti. Oli kyse painotöistä tai digitaalisesta pinnasta. Ainutlaatuinen osaajayhteisömme hallitsee huipputeknologian ja taitaa käsityötaidon. Koko tuotantomme on Suomessa ja työllistämme noin 900 ammattilaista pääkaupunkiseudulta Lappiin.

Red Events Restaurants Oy tarjoaa ravintola- ja cateringpalveluita tapahtumissa intohimolla ja suurella sydämellä. Laadukkaat raaka-aineet, huolella valmistetut tarjoilut sekä iloinen ja osaava henkilökunta takaavat unohtumattoman tapahtuma elämyksen. Toteutamme ja autamme suunnittelemaan niin pienet kuin suuretkin asiakastilaisuudet, henkilöstötapahtumat, seminaarit, pikkujoulut,  gaalat tai mitä ikinä tarvitsettekaan onnistuneen sekä ikimuistoisen tapahtuman takaamiseksi.

Rajupaja on yksi Suomen johtavia tapahtuma-alan toimijoita monipuolisen palveluvalikoiman ansiosta. Tapahtumien teknisen suunnittelun ja toteutuksen lisäksi Rajupajan palveluvalikoimaan kuuluu tapahtumakalusteiden vuokraus, sekä tapahtumatilojen visuaalisen ilmeen suunnittelu ja toteutus. Rajupajalla on toimipisteet Turussa, Vantaalla, Jyväskylässä ja Kotkassa, mutta toiminta ulottuu valtakunnallisesti koko Suomen alueelle. 

Lassila & Tikanoja on kiertotalouteen erikoistunut palveluyritys, joka tuottaa jätehuolto- ja Bajamaja-palveluita yritysasiakkaille ympäri Suomen. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä ja tehostamme raaka-aineiden käyttöä. Autamme asiakkaitamme vähentämään jätteen syntyä ja tuotamme arjessa toimivia palveluratkaisuja materiaalien ja sivuvirtojen kierrätykseen.

Brändiviestintää ajasta ja paikasta riippumatta!
Brändättyjen tuotteiden avulla saat aikaan pitkäkestoisen ja mieleenpainuvan muistijäljen brändistäsi. Tarjoamme tuotteet sekä palvelut logotuotteillesi 31 vuoden kokemuksella kaikkiin eri tarkoituksiin ja tilanteisiin. Tekstiilit, työvaatteet, liikelahjat, mainoslahjat ja paljon muuta.

Heku Oy on markkinointipalveluyritys, jonka palvelut kattavat niin luovan suunnittelun kuin tuotannon, ratkaisujen jalostamisen, monistamisen ja jakamisen digistä printtiin.

KOFF-olut on Suomen tunnetuimpia ja suosituimpia oluita. Sinebrychoffin legendaarinen olutbrändi tuli markkinoille 1957 ja vakiinnutti asemansa suomalaisena laadukkaana lagerina nopeasti. Tänä päivänä KOFF-olutvalikoimassa on peräti tusina erilaista olutta, matala-alkoholisista lageroluista aina vahvempiin bock- ja portterioluisiin saakka. KOFF-oluet valmistetaan Sinebrychoffin Keravan panimolla hiilineutraalisti.