Myyjäksi tapahtumaan

The Tall Ships Races Helsinki -tapahtumaan myydään esittely- ja myyntipaikkoja yleisöalueille sekä Eteläsataman että Katajanokan puolelle. Myyntipaikkaa voi hakea oheisen hakulomakkeen kautta. 

Lisätietoja myyntipaikoista:
Heidi Åkerlund
heidi.akerlund@tmgsports.fi
045 652 8018

Tapahtuma- ja myyntiaika sekä rakennus- ja purkuajat

Myynti- tai esittelypaikan voi vuokrata ajalle 4.-7.7.2024. Tapahtuma-alue on avoinna to-la klo 11-22 (lasten alueella Tove Janssonin puistossa ohjelmaa klo 11-18), su klo 11-16. Myyjä sitoutuu noudattamaan tapahtuman aukioloaikoja. 

Myyntipaikan rakentamisen voi aloittaa keskiviikkona 3.7.2024 ja myyntipaikka tulee olla purettu maanantaina 8.7.2024 aamulla. Tarkemmat ajat ilmoitamme myyjäkirjeessä kesäkuussa 2024. 

Tapahtuman aikana tulee myyntipaikan haltijan noudattaa annettuja huoltoajo-aikatauluja myyntipaikan lastaamiseen /purkamiseen. 

Vastuuullisuus tapahtumassa

Myyntipaikan lunastaneen tulee noudattaa vastuullisuuskriteereitämme ja kiinnittää erityistä huomiota mm. jätteiden lajitteluun sekä tapahtuma-aikaiseen logistiikkaan alueella. Suosimme myyjävalinnassa ensisijaisesti vastuullisesti tuotettuja, itämeriaiheisia ja kotimaisia tuotteita. Myyntipaikan lunastanut sitoutuu toimittamaan järjestäjälle hiilijalanjäljen laskentaan liittyvät tiedot välittömästi tapahtuman päättyessä. Kannustamme myyntipaikan lunastaneita tutustumaan tapahtuman vastuullisuustyöhön sekä osallistumaan Itämeren suojeluun yhteistyökumppanimme John Nurmisen säätiön kautta.

Myyntipaikkojen hinnat

Perusmyyntipaikan hinta on 2000,00€ (hintaan lisätään alv 24%). Halutessaan isomman myyntipaikan, järjestäjä voi yhdistää kaksi perusmyyntipaikkaa. Yhdistetyn myyntipaikan hinta on 4000,00€ (hintaan lisätään alv 24%). Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Myyntipaikan voi halutessaan jakaa toisen myyjän kanssa, mutta myyntipaikkasopimus tehdään vain yhden tahon kanssa ja laskutus tapahtuu vain yhteen laskutusosoitteeseen. Katso peruutusehdot sivun alaosasta.

Peruspaikka sisältää:

 • Tukevan alumiiniprofiilirunkoisen suippokattoisen pagoda-teltan 5x5m koossa (räystäskorkeus 2,2m)
 • 30 cm korkean, koko teltan levyisen lippakyltin, jossa myyntipaikan haltijan logo ja/tai nimi
 • Perussähkön 2300W (10A sulakkeen takana). Sisältää yhden sähkökeskuksen, mutta ei sähkökaapeleita. 
 • Jätehuollon ja jätteiden lajittelumahdollisuuden annettujen ohjeiden mukaisesti ja tapahtuma-alueen siivouksen. Myyntipaikan siivouksesta vastaa myyyntipaikan haltija. 
 • Tapahtuman viestinnän, markkinoinnin sekä tuotannon työt. 
 • Järjestyksenvalvonnan sekä tapahtuma-alueen yleisen kiertävän yövartioinnin, Huomioitavaa että vartioinnista huolimatta ei myyntipaikalle kannata jättää valvomatta arvotavaroita, kassaa tms.

myyntipaikkakohtainen vartiointi tulee sopia itse tapahtuman valtuuttaman turvallisuustoimijan kanssa, yhteystiedot saa järjestäjältä

Tapahtumaan ei myydä myyntipaikkoja omalla teltalla, autolla tms. Myyntipaikan hakija ei saa luovuttaa myyntipaikkaa toiselle toimijalle mutta estyessään itse osallistumasta voi myyjä järjestäjän hyväksynnällä siirtää myyntipaikan käyttöoikeuden toiselle myyjälle. 

Lisäpalvelut

Myyntipaikalle voi tuoda omat kalusteet, mutta ne voi varata / tilata myös tapahtumajärjestäjän kautta. Tapahtumajärjestäjän kautta tilatut kalusteet ovat valmiina myyntipaikalla rakentamisen alkaessa. Järjestäjältä voi tilata seuraavia lisäpalveluita hakulomakkeen kautta. Hinnat ilmoitettu alv 0%, laskutuksessä hintaan lisätään alv. 24%.

Sähköt:

 • 120,00€ Kolmivaihe 16A (11kW)
 • 200,00€ Kolmivaihe 32A (22kW)

Brändäykset:

 • 400,00€ Taustalakana (asennettuna)
 • 250,00€ Tiskin eteen brändäys levytulosteena 

Kalusteet:

 • 100,00€ Kaksitasoinen baaritiski
 • 150,00€ Yksitasoinen messutiski
 • 150,00€ Sohva Tribeca lounge
 • 100,00€ Sohvapöytä Elliot
 • 40,00€ Pystypöytä Zown
 • 50,00€ Pystypöytä Mebu
 • 30,00€ Baarituoli Volt
 • 500,00€ Kumilevylattia
 • 250,00€ Messumatotus kumilevylattian päälle

Tuoterajoitukset

Tapahtumassa  suositaan vastuullisia tuotteita ja palveluita, ja myyntipaikkaa ei myönnetä ns. rihkaman myymiseen. Myyntipaikkaa ei myöskään myönnetä paikan päällä nautittavien tuotteiden ruoka- tai juomamyyntiin, ml. jäätelö ja makeiset, koska em. toimialan edustajilla on em. myynnin yksinoikeus tapahtumassa. Tapahtumassa voi myydä mukaan ostettavia elintarvikkeita kuten säilykkeitä yms ruokatuotteita. Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden valita myyjät niin, että myyjäkokonaisuus on monipuolinen ja palvelee suurta yleisöä parhaiten. 

Myyntipaikkojen haun aikataulu

Myyntipaikkojen haku alkaa alkuvuodesta 2024, ja myyntipaikkaa voi hakea toukokuun 2024 loppuun saakka. Vahvistamme myyntipaikkoja jo alkuvuodesta sitä mukaa, kun hakemuksia saapuu, tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden sulkea hakumahdollisuuden heti, kun myyntipaikat ovat täynnä.

Myyntipaikkaa haetaan hakulomakkeen kautta, joka tulee täyttää mahdollisimman huolellisesti ja myös lisäpalveluiden tarve huomioiden. Otamme yhteyttä hakeneisiin ja ilmoitamme myyntipaikan myöntämisestä. Tämän jälkeen tapahtumajärjestäjä lähettää linkin myyntipaikkasopimukseen, jonka myyjä allekirjoittaa ohjeiden mukaisesti. Kun sopimus on allekirjoitettu, tapahtumajärjestäjä lähettää laskun myyntipaikasta. Lasku tulee olla maksettu ennen tapahtuman alkamista, ja myyntipaikalle asettautumista. Laskun eräpäivä on 14 vrk laskun lähettämisestä.

Myyntipaikan sijainti

Myyntipaikkaa ei voi varata tietystä paikasta / tietyltä alueelta, tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden päättää myyntipaikkojen sijoittelusta ja vaihtaa paikkoja tarvittaessa. 

Myyntipaikkoja tullaan sijoittamaan kaikille Tall Ships Races Helsinki 2024- tapahtuman yleisöalueille, kuten:

 • Makasiinilaiturille
 • Biennaalilaiturille
 • Katajanokalle
 • Tove Janssonin puistoon (huom! poikkeavat aukioloajat)

Myyntipaikkojen peruutusehto:

Vahvistetun myyntipaikan ja lisätilaukset voi perua maksutta 3.5.2024 saakka. Jos vahvistetun myyntipaikan / lisätilaukset peruu 4.5.-3.6.2024, peritään myyntipaikan ja lisäpalveluiden hinnasta 50%. Jos peruutus tapahtuu 3.6.2024 jälkeen, laskutetaan myyntipaikka ja lisäpalvelut kokonaisuudessaan. Myyntipaikat laskutetaan niiden vahvistamisen jälkeen.

Tarkempaa sijoittelua tehdään ilmoittautumisten edetessä kevään 2024 aikana. Sijoitteluissa huomioidaan myyntipaikan toimijan sisältö ja kaikki myyntipaikat ovat tämän kokoluokan tapahtumassa hyviä. Tapahtumaan odotetaan noin puolta miljoonaa kävijää.