Hotellit, ravintolat ja elämyspalvelut Itämerta suojelemassa

Helsinkiläiset yritykset ovat loihtineet toinen toistaan upeampia tarjouksia tapahtumakävijöiden iloksi. Tutustu mahdollisuuksiin ja hyödynnä tapahtumaedut! 

  1. JT-Linen kyydissä Korkeasaareen! 

JT-Linen perinteikkäällä siipirataslaiva Vispilällä pääset kesäpäivien aikana joka päivä Kauppatorilta Korkeasaareen. Yhdistä Tall Ships Races Helsinki -vierailuun myös reissu Korkeasaareen ja näet monta upeaa kohdetta saman päivän aikana. Pääset Kauppatorilta Korkeasaareen puolen tunnin välein.

Katso aikataulut ja osta lippusi

  1. Scandic Grand Marina avaa Key West Pubin tapahtuman kunniaksi

Katajanokalla sijaitsevat Scandic Grand Marina palvelee tapahtumakävijöitä kaikkina tapahtumapäivinä. Nostalginen merimiespub Key West Pub avaa ovensa tapahtumakävijöille! Pitkään kiinni ollut pubi huokuu nostalgiaa ja merellistä tunnelmaa. Täällä jos jossain kannattaa vierailla!

Scandic Grand Marina & Key West Pub https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/helsinki/scandic-grand-marina

  1. Strömma vie merille ja tarjoaa nähtävyyksiä

Stromma tarjoaa monipuolista tekemistä Helsingissä. Säännölliset kiertoajelut ja saaristoristeilyt sekä Helsinki Card -kaupunkikortti ovat mukava tapa tutustua Suomen pääkaupunkiin! Tilauksesta järjestämme myös kuljetukset maalla ja merellä sekä opastetut kiertoajelut ja kävelykierrokset ammattitaitoisten Helsinki-oppaiden johdolla.

Strömman vaikoimiin kuuluvat mm. City Sightseeing Hop On-Hop Off -kiertoajelut, kaunis kanavaristeily, Stadin rantaristeily, Pizzaristeily, Iltaristeily sekä Helsinki Card. Kaikkiin näihin upeisiin elämyspalveluihin pääset tutustumaan linkin kautta!

Tutustu palveluihin


4. Ravintola Topassa herkutellaan ja ihaillaan yläilmoissa

Toppa ei olevain ravintola, se on elämys! Toppa on kaikkea villistä lahtelaisesta lihamuksita eteläafrikkalaiseen bunny chow’hun. Makunautintoja kaikille, sopivassa suhteessa tuttuja makuja ja eksotiikkaa. Herkulliset maut täydentää mitä parhaimmat maisemat – ihaile purjelaivoja lintuperspektiivistä.

Tutustu menuun ja varaa pöytä!

5. Hotel Havenissa ihaillaan purjelaivoja aitiopaikoilta 

Tervetuloa Hotel Haveniin, aitiopaikalle purjelaivojen ihasteluun Tall Ships Races -viikonloppuna! Hotel Haven sijaitsee upealla paikalla Kauppatorin kupeessa Etelärannassa, tarjoten vieraillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea merihenkinen tapahtuma aivan naapurissa. 

Hotellimme tyylikkäät huoneet takaavat rentouttavan oleskelun elämyksellisen päivän jälkeen, ja osasta huoneista sekä ravintolastamme avautuu merinäköala suoraan Tall Ships Races -tapahtumapaikalle. Havenissa yöpyessä nautit yhdessä ystävän, kumppanin tai vaikka koko perheen kanssa merellisestä tunnelmasta, herkullisesta aamiaisesta ja vieraanvaraisesta palvelusta. Lisäksi Tall Ships Races -viikonloppuna 4.–6.7.  Bar Havenissa ja terassilla on tarjolla erikoisetu herkkuhetkeen sekä seiloriteemainen cocktail, ja Restaurant Havenissa oma Tall Ships Races menunsa – saatavilla tapahtumavieraille myös vaikkei majoittuisi hotellissa.