Media-akkreditointi TSR Helsinki 2024 -tapahtumaan on avattu

Media-akkreditointi The Tall Ships Races Helsinki 2024 -tapahtumaan on avattu. Tapahtuma-alueena toimii kaupungin keskustassa Eteläsataman, Kauppatorin, Katajanokan, Kanavarannan ja Pohjoisrannan alue. Akkreditointi tulee tehdä 18.6.2024 mennessä. 

The Tall Ships Races Helsinki 2024 on suurten purjelaivojen kilpailu, joka kisataan Itämerellä joka neljäs vuosi. Helsinki on isännöinyt tapahtumaa edellisen kerran vuonna 2013. Tänä vuonna Helsinkiin saapuu 52 alusta. Kaukaisimmat purjelaivat saapuvat Brasiliasta ja Ecuadorista asti. 

Medialla on mahdollisuus varata paikka mediaveneestä, joka kuljettaa median edustajia tapahtuma-alueella erityisesti laivojen saapumisen ja lähdön aikana. 

Akkreditointi tulee tehdä 18.6.2024 mennessä oheisen linkin kautta:
Hae akkreditointia

Mediapalvelut

Lisätietoja:
Minna Koivisto
minna.koivisto@eventshelsinki.fi
+ 358 40 7252 378