15-25-vuotias nuori! Hae mukaan nuorisopurjehdukselle!

The Tall Ships Races 2024 -tapahtuma tarjoaa 15-25-vuotiaille nuorille mahdollisuuden kokea ainutlaatuinen purjehdusseikkailu heinäkuussa 2024! 

The Tall Ships Races kokoaa yhteen purjelaivamiehistöt ympäri maailmaa, ja näihin miehistöihin juuri sinun on mahdollisuus päästä mukaan nuorisopurjehtijana eli trainee-osallistujana.

Et tarvitse aiempaa purjehduskokemusta lähteäksesi mukaan purjehtimaan, sillä innokas ja ennakkoluuloton asenne, motivaatio uusien asioiden oppimiseen ja tiimityön tekemiseen riittää. Hakeaksesi mukaan tarvitset voimassaolevan passin tai henkilökortin ja matkavakuutuksen. Alle 18-vuotiailta tarvitaan myös huoltajan suostumus. Liikuntarajoitteet eivät ole este hakemiselle. Mahdolliset rajoitteet on hyvä tuoda hakemuksessa esiin, jotta hakija pystytään sijoittamaan parhaalle mahdolliselle alukselle rajoitteet huomioiden. 

Voit hakea mukaan kahdelle eri reitille: Liettuan Klaipeidasta Helsinkiin tai Helsingistä Tallinnaan. Klaipedan ja Helsingin välinen reitti on kilpailuosuus ja Helsingin ja Tallinnan välinen Cruise in company-purjehdus, jossa ei kilpailla.

Purjehdusajankohdat:
29.6.-6.7.2024 (7 vrk) Klaipeda-Helsinki
6.7.-13.7.2024 (7 vrk) Helsinki-Tallinna

Osallistuminen purjehdukselle sisältää alusmaksun, täyden ylläpidon, ateriat ja ohjelman sekä merellä että maissa sekä myös matkat lähtö- tai paluusatamaan (Helsingistä Klaipedaan tai Tallinnasta Helsinkiin). Osallistumisen omavastuuhinta on 500 euroa/osallistuja.

Matkat Helsingistä Klaipedaan ja Tallinnasta Helsinkiin tehdään vastuullisesti laiva- ja bussiyhteyksiä hyödyntäen. 

Ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta ja valmistaudu elämäsi seikkailuun!

Jäikö kysyttävää? Olethan yhteydessä
tsrhelsinki2024@eventshelsinki.fi