Hae vapaaehtoiseksi The Tall Ships Races Helsinkiin

Vapaaehtoisrekry The Tall Ships Races Helsinki -tapahtuman osalta on päättynyt. Kiitos kaikille hakeneille!

The Tall Ships Races purjehdustapahtuma järjestetään Helsingissä 4.-7.7.2024, kun useat kymmenet purjealukset ympäri maailmaa miehistöineen rantautuvat Helsinkiin. 

Tapahtuman onnistumisen takaamiseksi haemme runsaasti vapaaehtoisia eri tehtäviin. Tehtävät sijoittuvat 30.6.-9.7.2023  väliselle ajalle. Vapaaehtoistehtäviä voi mahdollisesti olla tarjolla myös aikaisemmin rakennusaikana tai myöhemmin tapahtuman purun aikana. Vapaaehtoiset koulutetaan tehtäviin. 

Vapaaehtoistehtävät perustuvat vapaaehtoisuuteen ja ovat vastikkeettomia. Vapaaehtoisena pääset tutustumaan suurtapahtuman tekemiseen ja nauttimaan tapahtuman kansainvälisestä tunnelmasta, uusista tuttavuuksista sekä erinomaisesta yhteishengestä! 

Vapaaehtoisten tehtäviä ovat mm. yhteysupseerit aluksilla, mediakeskuksessa työskentely, infopisteellä työskentely, erilaiset tukitoiminnot, kuljetustehtävät, VIP-palvelut, miehistö- ja yleisöohjelmien sekä kansitilaisuuksien kokonaisuuksissa  avustaminen sekä tapahtumatoimiston ja tapahtumatuotantoon liittyvät tehtävät.

Vapaaehtoisilta toivomme seuraavia ominaisuuksia: 

 • hyvä suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi
 • oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoa sekä reipasta työotetta
 • sitoutumista tehtävään sekä koulutustilaisuuteen osallistumista
 • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten ja kansallisuuksien kanssa
 • vähintään 15-vuoden ikää*, osaan tehtävistä vaaditaan 18-vuoden ikä

*Alle 18-vuotiaat vapaaehtoiset voivat hakea tapahtumaan vapaaehtoisiksi. Suositeltavaa on, että alle 18-vuotiaat hakisivat yhdessä huoltajan tai muun täysi-ikäisen henkilön kanssa. Alle 18-vuotias tarvitsee huoltajan suostumuksen osallistumisesta tapahtuman vapaaehtoistehtäviin. Lomake lähetetään valituksi tulemisen jälkeen ja se palautetaan kevään 2024 vapaaehtoiskoulutuksessa.

Valtion ja laivastojen aluksissa toimivat yhteysupseerit pyritään löytämään sotilaspalveluksen suorittaneiden henkilöiden joukosta, joten pyydämme ilmoittamaan myös sotilasarvon. 

Vapaaehtoisten edut

 • Työvaatteet
 • Lämpimän aterian päivittäin
 • Työtodistuksen
 • Vaihtelevia työtehtäviä suurtapahtumassa
 • Muualta tuleville rajoitetun mahdollisuuden majoitukseen tapahtuman aikana (ensisijaisesti yhteysupseerit)
 • Vakuutuksen
 • Tehtävien hoitamiseen tarvittavan Helsingin sisäisen matkalipun

Ilmoita kiinnostukseni vapaaehtoistehtäviä kohtaan täyttämällä oheinen lomake. Olemme kaikkiin vapaaehtoisiin yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä toukokuun 2024 alussa. Koulutus valituille vapaaehtoisille järjestetään toukokuussa 2024. 

Tervetuloa mukaan tekemään ainutlaatuista suurtapahtumaa kesällä 2024 Helsinkiin!

Jäikö kysyttävää? Olethan yhteydessä
tsrhelsinki2024@eventshelsinki.fi