Media ackreditering för TSR Helsinki 2024-evenemanget

Media ackreditering för evenemanget The Tall Ships Races Helsinki 2024 har öppnats. Evenemangsområdet är beläget i stadens centrum och omfattar områdena Eteläsatama, Kauppatori, Katajanokka, Kanavaranta och Pohjoisranta. Ackreditering måste vara slutförd senast den 18 juni 2024.

The Tall Ships Races Helsinki 2024 är en tävling för stora segelfartyg som hålls i Östersjön vart fjärde år. Helsingfors var värd för evenemanget senast 2013. I år kommer Helsingfors att välkomna 52 fartyg, varav några kommer från så långt bort som Brasilien och Ecuador.

Medieföreträdare har möjlighet att reservera en plats på en mediebåt, som kommer att transportera dem runt evenemangsområdet, särskilt under ankomsten och avfärden av fartygen.

Ackreditering kan göras via följande länk senast den 18 juni 2024: Ansök om ackreditering

Mediatjänster

För förfrågningar om medietjänster, vänligen kontakta:
Minna Koivisto
minna.koivisto@eventshelsinki.fi
+358 40 7252 378